Jochem de Wit - Porfolio website

Mijn werk

Tijdens mijn MBO opleiding Media- en applicatie ontwikkelaar heb ik twee keer stage gelopen.

Het eerste half jaar was gericht op front-end en grafisch ontwerpen en de tweede half jaar was gericht op back-end development, met name webshops en web administratiesystemen.

Na de opleiding heb ik nog een half jaar part-time gewerkt voor het bedrijf van mijn eerste stage en naast mijn studie en part-time job heb ik een hoop klusjes gedaan voor de lokale skatewinkel. Hiervoor heb ik de webshop bijgehouden en projecten gedaan in vormgeving zoals het maken van flyers.

Bekijk mijn werkervaringen

Naast de stages heb ik ook veel projecten gedaan op het MBO en het HBO.

Toen ik de basis van programmeren onder de knie kreeg werd ik erg enthousiast en bouwde ik verschillende websites, webshops, commandline-applicaties en apps voor de smartphone.

Hierdoor bouwde ik kennis op van HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL, Java, Python en Dart. Hierbij leerde ik ook gebruik maken van frameworks zoals Laravel, React, JavaFX, Flutter en JQuery.

Bekijk mijn projecten

Mijn werkervaringen

Creative Front-end Developer bij GumGum

GumGum is een Contextual Intelligence bedrijf met een van de grootste marktplaatsen voor rich media en video-advertenties.

Back-end stagiair bij Activate your Business

Activate your Business is een jonge onderneming waar doelgerichte websites, apps en software op maat worden gebouwd met oog voor gebruiksvriendelijkheid.

Graphic designer & IT guy bij Wood Be Hero Skateshop

Wood Be Hero Skateshop in Oegstgeest is de lokale skateboard winkel waar mijn sport uit de hand is gelopen tot een levensstijl. Inmiddels werk ik er twee jaar.

Web developer voor Alfons Bouw.nl

Alfons Bouw is een aannemer voor verschillende producten zoals uitbouwen, dakkapellen, kozijnen, enzovoort. De website kon een nieuwe uitstraling gebruiken en daar heb ik bij geholpen.

Mijn projecten

Journey of the DevKing

Journey of the DevKing

Game in Java met JavaFXGL library

Zie details

MaRequest

MaRequest

Laravel website voor charity-event, gebouwd in 1 week

Zie details

JustPoké

JustPoké

Pokebowl order app gebouwd met Dart en Flutter

Zie details

Super Orange Graphic Design

Super Orange Graphic Design

Catalogs, magazine prints en social media posts

Zie details