× Homepagina
Projecten
Over mij
Contact

Mijn favoriete projecten

Project Young Visuals

Een fictief bedrijf.

Samen met 3 andere developers en 2 vormgevers hebben we een onofficieel bedrijf opgericht met een website. Met behulp van de designs van de vormgevers hebben we een strakke website geprogrammeerd.

MaRequest

Evenement website voor Make-A-Wish Nederland.

In twee weken tijd heb ik mijn eerste Laravel project gebouwd voor het MaRequest evenement waarbij geld werd opgehaald voor Make-A-Wish Nederland.

Lurebox Inc.

Een fictieve webshop voor een subscriptie op kunstaas.

Voor het eindexamen van het vak Interactive Design moet ik een gebruiksvriendelijke webshop bouwen waar vissers zich kunnen abonneren op een maandelijkse box met kunstaas.

Andere projecten

JSON oefening

Importeren en selecteren met JSON

Met een JSON file, javascript en een live server kan ik text ophalen uit een .json file en wijzigingen live-time weergeven.

The Wall

Social media platform

Het doel van het project The Wall was om een goed werkend CMS (content management systeem) te maken met een inlog systeem. We gingen stap voor stap aan de slag aan de hand van de juiste manier van project management

PokéBowl App

Mobile app gebouwd in Android Studio

Mijn allereerste visuele product dat geschreven is in Java! De opdracht was om een app te bouwen voor een Pokébowl bezorg service waar gebruikers hun eigen pokébowl in samen kunnen stellen.